O prietena , imi spunea cu ceva vreme in urma, ca statistic vorbind timpul acordat alinarii ranilor unei rupturi sentimentale nu este mai mare de 21 zile.
Nu stiu daca se aplica tuturor , dar stiu ca atunci cand elimini una dintre motivatiile care nu te lasa sa traiesti in liniste, se intampla ceva . Ceva bun.
Acest „bun” iti schimba tonusul, privirea , gestica si, chiar, respiratia.
Si , deja, te simti mai bine si poate ca nu e nevoie de cele 21 de zile. Oricum, dupa ce treci de momentul in care suferinta e crancena , nu mai stai sa numeri zilele. Te arunci inainte inspre noile zari pe care ti le arata fiecare zi. Si traiesti ! Doar traiesti ! Si te bucuri !

Mai tarziu, deschizi ochii si privesti in jurul tau. Si vezi oamenii – unii te atrag si ai vrea sa iti petreci timpul sau ( poate) viata alaturi de ei , altii normali , pe care ai putea sa ii saluti si sa le zambesti, zilnic, dar nicidecum nu ai sa vezi oameni urati ! Toate acestea se intampla pentru ca in tine a renascut speranta!

Nu stii daca si cum vei simti , din nou, dar te gandesti – chiar din ce in ce mai des si parca ceva iti spune ca e ‘in apropiere’. Si incepi sa adulmeci. Nu cu nerabdare . Ci cu liniste si curiozitate, pentru ca fiinta si inima ta nu poate trai fara. Iti doresti fluturii in stomac si pe urma sentimentul acela minunat de bine, pe care il simti cand te trezesti dimineata.

E frumos si deja ai schimbat ceva. Abia atunci ai schimbat ceva pentru ca ….. IUBIREA E DIVINA !!!!

P.S. Din pacate , videoclipul oficial al acestei melodii nu mai este valabil pe site. Prin urmare , am ales varianta cea mai buna gasita.Am sa va rog sa faceti abstractie de finalul inregistrarii si sa ascultati cu inima.

Va imbratisez cu mare drag si va doresc numai momente extraordinare !