„Iubim pentru ca putem, iubim pentru ca ne implineste, iubim pentru ca e mai bun decit cafeaua, iubim… dar cui ii pasa de ce iubim, atata vreme cat iubim.”

Sunt 5 luni de cand ma ascund ! Ma ascund de oameni si de situatii ! Prefer sa nu vorbesc despre ceva ce e real si exista in viata mea !

Fraza care deschide aceasta umila scriere apartine unui om, care din punctul meu de vedere este extraordinar si nu atat pentru aceasta idee, ci pentru faptul ca a inteles ca atunci cand iubesti o faci in primul rand pentru tine, pentru ceea ce iti aduce sentimentul acesta in viata, in minte, in tot !

Exista multi care isi permit sa iti spuna ce e mai bine pentru tine, dar oare cine se poate erija in atotcunoscator in ale dragostei, in ale iubirii? NIMENI !!! Iar noi am primit in dar iubirea tocmai ca sa ne putem bucura de ea, nicidecum sa o ascundem !

Ei, bine : nici eu nu mai vreau sa ascund ! Da ! Iubesc ! Iubesc un om, care nu e nici pe departe minunat, bun ca painea calda sau corect pana in maduva oaselor ! Nu e nici un infractor, un drogat sau un criminal ! Il iubesc pentru ca mi-a oferit si imi ofera momente frumoase, de care nu am stiut sa ma bucur , dar pe care am invatat sa le pretuiesc ! Il iubesc pentru ca are sentimente frumoase pentru mine si ….. dar oare chiar trebuie sa avem explicatii mereu pentru ceea ce simtim?

Vor exista destui care vor spune ca gresesc si poate ca asa e, dar nu pot sa-mi ascund sufletul intr-un clopot de sticla pentru a ma feri de suferinta !

Vreau sa traiesc aceste sentimente asa cum sunt ele – frumoase – asa cum mi-am propus in prima noapte a acestui an !

Vreau sa ma bucur !

P.S. Trandafirul din fotografie lumineaza acum, incaperea in care ma aflu !!!!!

Reclame